آموزش دستگاه تصفیه آب
فیلتر قلیایی از جمله فیلترهای بسیار مفید است که میتوان روی دستگاه تصفیه آب خانگی نصب کرد و از فوائد آن بهره برد . این فیلتر در تصفیه آب نقشی ندارد و در واقع یک مکمل است برای افزایش کیفیت آب تصفیه شده . این فیلترها با اضافه نمودن برخی املاح و واکنش های شیمیایی ، سبب غنی شدن آب از املاح مفید و همچنین خاصیت های آنتی اکسیدانی به آب میشود . استفاده از این فیلتر هارا به دلیل افزایش کیفیت آب و خواص بسیار بالای آنها به همگی توصیه میکینم . استفاده از این فیلترها برخلاف برخی از شایعه ها هیچ ضرری ندارد و کاملا ایمن است . برای اطلاعات بیشتر اینجا را ببینید >>> فوائد و مضررات آب قلیایی
نصب فیلتر قلیایی
برای نصب فیلتر قلیایی شما به وسایل خاصی نیاز ندارید . اقلام زیر را تامین کنید :
1-یک عدد فیلتر قلیایی مرغوب 2-دو عدد اتصالات سایز 1/4 برای فیلتر 3- مقدار20 سانتی متر شیلنگ سایز 1/4 4-2عدد گیره نگه دارنده فیلتر 5- مقداری تفلون و انبردست
فیلتر قلیایی بر روی تمام دستگاههای تصفیه آب قابل نصب و اضافه شدن است و هیچ محدودیتی ندارد .
برای نصب این فیلتر کافیست 2 عدد اتصال را در دو سر فیلتر نصب کنید و سپس فیلتر را در دستگاه قرار دهید . بهتر است برای آب بندی اتصالات ، حدود 8 دور تفلون روی آنها بپیچید . دقت کنید که روی بدنه یا برپسب فیلتر ، یک جهت وجود دارد که جهت جریان آب را نمایش میدهد . حتما جهت جریان مطابق با این علامت باشد .
محل نصب فیلتر قلیایی :
فیلتر قلیایی چون در روند تصفیه آب نقشی ندارد باید حتما در مراحل آخر نصب و استفاده شود . معمولا برای این فیلتر 2 جایگاه در نظر گرفته میشود که همواره مورد بحث است .
1- در آخرین مرحله تصفیه آب
2- در مرحله پنجم و قبل از فیلتر پست کربن ( کربن نهایی )
هر کدام از جایگاهها مزایا و معایبی دارد که همواره مورد بحث هستند . مزیت گزینه اول این است که آب در آخرین لحظه خاصیت قلیایی پیدا میکند و با توجه به اینکه خاصیت آب قلیایی زیاد ماندگار نیست ( حدود 8 ساعت ) ، بزودی مصرف میشود و در لوله ها و فیلترهای دیگر نمی ماند (در حدود 20 دقیقه اول خاصیت بسیار بالایی دارد و بعد از آن افت پیدا میکند ) . البته ایراد این روش نیز این است که آب قلیایی معمولا کمی طعم و مزه به آب میدهد که برای بعضی از افراد ممکن است خوشایند نباشد اگر چه این تغییر بسیار بسیار کم است .
مزیت روش دوم این است که مزه و طعم آب که توسط فیلتر قلیایی تغییر میکند ، توسط فیلتر پست کربن ، اصلاح میشود و همچنین تعادل آب بهتر میشود . ایراد این روش نیز این است که معمولا خاصیت قلیایی آب خروجی معمولا به علت عبور آب از فیلتر پست کربن نهایی ، کمتر و به تعادل نزدیک تر میشود .
کمپانی های بزرگ و معتبر معمولا پیشنهاد میکنند که فیلتر قلیایی در قبل از فیلتر کربن نهایی نصب شود تا طعم و مزه آب تغییر چندانی نکند و همچنین آب متعادل تری داشته باشیم . البته این در مورد همه کمپانی ها صدق نمی کند و دیده میشود بعضی از کمپانی ها نیز از این فیلتر در آخرین مرحله استفاده میکنند و ترجیح میدهند که مصرف کننده از تمام خاصیت فیلتر قلیایی به طور کامل استفاده کند .اکنون انتخاب با شماست که کدام گزینه را ترجیح دهید اما تفاوت بسیار جزئی میباشد و کارشناسان شرکت " شیراز تصفیه " ترجیح میدهند این فیلتر در آخرین مرحله نصب شود . در تصویر زیر یک دستگاه تصفیه آب با فیلتر قلیایی در مرحله پنجم را مشاهده می کنید .
فیلتر مینرال یا فیلتر قلیایی
همواره سوال میشود که آیا با قرار دادن فیلتر قلیایی ، فیلتر مینرال نیز باید نصب شود یا خیر . اینگونه بیان میکنیم که درواقع فیلترهای قلیایی ، نوع پیشرفته و قوی تر فیلترهای مینرال هستند و یک فیلتر قلیایی در وهله اول برای اینکه فیلتر قلیایی باشد ، باید یک فیلتر مینرال قوی باشد . بنابراین با نصب فیلترهای قلیایی ، دیگر نیازی به فیلترهای مینرال نیست و نصب آنها فقط هزینه اضافی محسوب میشود .
دلیل اختلاف قیمت بسیار بالای فیلترهای قلیایی
فیلترهای قلیایی در بازار معمولا در گریدهای قیمتی متفاوتی وجود دارند . از قیمت 30 هزار تومانی تا قیمت 500 هزار تومان . همگی آنها نیز معمولا عمر 1 ساله دارند . پس تفاوت در چیست ؟ فیلترهای قلیایی چون در مرحله ای هستند که قرار است به آب چیزی اضافه کنند ، بنابراین باید روی کیفیت آنها حساس باشید و حتما فیلتری باشد که کیفیت بالا و تاییده معتبر داشته باشد . بسیاری از فیلترهای موجود در بازار توسط ما تست شدند و متاسفانه بسیاری از آنها هیچ تاثیری روی آب نداشتند و یا تاثیرات آنها خیلی کوتاه و موقت بود . بنابراین پیشنهاد ما استفاده از فیلترهای با کیفیت و معتبر است .
شرایط استفاده از فیلترهای قلیایی کننده آب
فیلترهای قلیایی کننده توسط کمپانی های معتبر ساخته شده اند و تمام انواع تست ها روی آنها زده شده است و تاییده های معتبر نیز دارند نظیر FDA . استفاده از این نوع فیلترها هیچ ضرر و محدودیتی ندارد و در واقع این فیلترها برای استفاده روزانه طراحی و ساخته شده اند و تنها نباید همراه با غذا استفاده شود زیرا باعث تضعیف اسید معده میشود . با خیال راحت از این فیلتر استفاده کنید و از خواص بسیار بالای آنها بهرمند شوید. در سایت های فروش اروپایی و آمریکایی نیز دستگاههای تصفیه آب با فیلتر قلیایی را میتوانید مشاهده کنید . تنها توصیه میشود که حتما از برند معتبر و فیلتر مرغوب استفاده کنید .
خرید فیلترهای قلیایی
لطفا سوالات و نطرات خود را با ما و دیگران در میان بگذارید .
دیدگاهها
فیلتر قلیایی ۳۵۰ قبلاً استفاده کردیم . کیفیتش زیاد جالب نیست . مشخص نیست ساخت کجا و کدوم کمپانی هست .
فیلتر قلیایی HD50 بی نظیر هست . در تست های ما عملکرد فوق العاده داشت . شرکت سازنده مشخص دارد . تمام تاییده های معتبر رو داره . در سایت رسمی فلاکس تک میتونید همه تابیده ها رو ببینید .
نصب فیلتر قلیایی در مرحله ۵ و ۶ و ۷ هیچ مشکلی ندارد
کلا همه فیلترهای مینرال ضعیف تر از آنی هستند که انتظار میرود . new bio ceramic اگر تایوانی اورجینال باشه ، جز دسته فیلترهای مینرال با کیفیت است اما این فیلتر نیز ، انتظارات را برآورده نمی کند .
در موقع نصب flow یعنی خروجی
لوله از مرحله 6 به کدوم قسمتش نصب میشه
فلش flow ، جهت حرکت جریان را نشان میدهد و نوک فلش جهت خروجی فیلتر را نشان می دهد . خروجی از فیلتر ششم ، باید وارد فیلتر قلیایی شود و از نوک پیکان خارج شود .
کلا با توضیحات شما اینطور برداشت کردم که بجای استفاده از فیلتر مینرال از فیلتر آلکالاین -قلیایی -استفاده کنم بهتره. یعنی نیازی نیست هر دو باهم حضور داشته باشند چون فیلتر قلیایی کار فیلتر مینرال رو انجام میده.
درسته؟
بله درسته البته به شرط آنکه فیلتر قلیایی مرغوب استفاده کنید . اکثر فیلترها ، هیچ کاری انجام نمی دهند .
تکلیف کلید فشار بالا چه میشود یعنی کجا باید نصب بشود
کلید فشار بالا یا سوئیچ فشار بالا high pressure قبل از هر دو فیلتر باید باشد .
فیلتر آلکالاین مدل ORP رو توصیه میکنید؟؟
به نظر من پول خود را دور نریزید
الکالاین یعنی قلیایی
ORP شاخص سنجش میزان آنتی اکسیدان
این فیلتر برند ندارد . بدون شناسنامه هست .
اگر بعد از فیلتر مینرال کسی دو فیلتر مجزای قلیایی و اکسیژن ساز را اضافه کند آیا اشکالی دارد؟ چون بعضی جاها بهم گفتن اگه فیلتر قلیایی میگیری دیگه مینرال باید حذف بشه! آیا این صحبت درست است؟
سوال دیگه ای داشتم که اکسیژن ساز قبل از قیایی باید باشد یا بعد قلیایی؟
نصب همزمان آنها مشکلی ندارد.
اکسیژن ساز بهتر است در آخرین مرحله باشد .
میخام مارکهای خوبشو بدونم
ممنونم
از نظر ما و بر اساس تست های انجام شده توسط ما ، فقط FLUXTEK HD-50
دستگاه بنده سول واتر هست و تقریبا بالای ده ساله که داریم و کار میکنه
آیا میشه خودمون یه فیلتر مینرال یا قلیایی به دستگاه تصفیه مون اضافه کنیم در صورتی دستگاه ما اصلا اون فیلتر رو نداره؟
بله میتوانید نصب کنید .
تمام متن بالا برای همین موضوع نوشته شده است .
میخواستم بپرسم خروجی شیر دستگاه تصفیه و منبع آب از چه فیلترهایی باید باشه؟
آیا از دو فیلتر باید باشه یا جفتش میتونه از فیلتر آخری باشه؟
منبع در آخرین مرحله نیست و معمولا بعد از فیلتر ممبران ( مرحله چهارم ) قرار دارد و بعد از آن فیلترهای پست کربن و مینرال و قلیایی قرار دارد . خروجی شیر دستگاه تصفیه آب ، بعد از آخرین فیلتر قرار دارد .
بله میتوانید همزمان از فیلتر قلیایی و مینرال استفاده کنید .
آب قلیایی هیچ ضرری برای هیچ کسی ندارد . آب قلیایی که دستگاه های تصفیه آب تولید میکنند طبیعی است و شدت قلیایی طبیعی یا ملایم دارد . آب لوله کشی برخی مناطق قلیایی است و یا آب برخی چشمه های طبیعی نیز قلیایی است .
آیا میشود در مرحله ششم دستگاه تصفیه به جای فیلتر مینرال از فیلتر آلکالاین استفاده نمود که هم مواد معدنی به آب تصفیه تزریق شود هم PH آب تنظیم گردد یعنی فیلتر مینرال را حذف کنیم ؟ وبهترین فیاتر آلکالاین در بازار چه برندی است ؟
آی
چه فرقی بین فیلتر قلیایی و فیلتر آلکالین و فیلتر میترال وجود دارد . متشکرم
فیلتر مینرال مواد معدنی به آب اضافه میکند .
فیلتر قلیایی علاوه بر اضافه کردن مواد معدنی ، آب را نیز قلیایی میکند .
فیلتر آلکالاین نام دیگر قلیایی است .
SSV تولید کننده نیست ، فیلتر قلیایی ایرانی را برچسب SSV میزنند