PH معرف غلظت یون +H یعنی یون هیدروژن در آب است . همانطور که میدانید در حالت تعادل غلظت +H و -OH با هم برابر است و به همین علت در دمای 25C برای آب خالص PH=7 می باشد . اطلاعات بیشتر در مورد PH
محدوده عددی 0 تا 14 برای PH وجود دارد که PH=7 نشان دهنده خنثی بودن میباشد و کمتر از این مقدار و به سمت 0 نشان دهنده محلول اسیدی و همچنین بالاتر از 7 و به سمت 14 نشانده محلول بازی هست . چون محاسبه PH به صورت لگاریتمی است ، هر یک عدد تغییر PH ، نیاز به 10 برابر شدن مقدار اسیدی یا قلیایی آن دارد .
به دلیل اهمیت PH در رفتار آب، میتوان ادعا کرد که هیچ آنالیز آبی بدون تعیین آن کامل نخواهد بود و کنترل PH رمز موفقیت بسیاری از فرایندهای تصفیه آب و فاضلاب است . میزان PH آب اشامیدنی در استاندارد 1053 ایران و همچنین اکثر استانداردهای معتبر بین المللی نظیر EPA برای آب مطلوب 6.5 تا 8.5 و گاهی 9 می باشد . هرچه PH اب پایین تر باشد آب تمایل بیشتری به خوردگی دارد و هرچه PH بالاتر باشد اب تمایل بیشتری به ایجاد رسوب و ته نشینی دارد .
فیلترهای قلیایی در دستگاهای تصفیه آب PH اب تصفیه شده را تا 8.5 بالا میبرند و باعث بروز اثرات مثبت از جمله خون رسانی بهتر و تنظیم بهتر PH بدن و همچنین خنثی کردن اثرات اسیدی بیشتر غذاها میشود .
PH خون انسان در محدوده 7.34 تا 7.45 می باشد جالب است بدانید که اگر PH خون کمتر از 6.9 شود ، بدن نمیتواند به فعالیت خود ادامه دهد و مرگ فرا خواهد رسید . البته بدن مکانیزم های پیشرفته زیادی برای کنترل PH دارد .
آبهای لوله کشی شهری معمولا PH = 7 دارند . در برخی مناطق که PH آب کمی اسیدی میباشد ، آب حین عبور از مسیرهای لوله کشی زیرزمینی مقداری از آهن و سرب لوله ها را در خود حل میکند و سبب سمی شدن آب میشود . دستگاهای تصفیه آب بعد از تصفیه نمودن آب ، چنانچه تنظیم نباشند و یا فیلترهای با کیفیت نداشته باشند کمی آب را اسیدی می کنند که برای سلامتی مفید نمی باشد .>>> ایراد بزرگ دستگاه تصفیه آب خانگی . بنابراین سعی کنید همواره دستگاه تصفیه آب خود را تنظیم کنید و از فیلترهای باکیفیت و حتی فیلتر قلیایی در دستگاه خود استفاده کنید .
تاثیر دما بر PH آب
با افزایش دما سرعت حرکت مولکولها بیشتر میشود و واکنش رفت و برگشتی
H2O <--> H+ + OH-
به سمت راست متمایل میشود. بنابراین میزان غلظت +H بیشتر میشود که سبب کاهش PH محلول میشود . در یک تست ، PH یک نمونه آب در دمای 10 درجه برابر با 7.27 بود و همان آب در دمای 50 درجه دارای PH برابر با 6.63 بود .
تفاوت PH و اسیدی بودن
در تکمیل صحبت های بالا همچنین باید عرض کنیم که آب در صورتی اسیدی میشود که مقدار بیشتری از یون های هیدروژن نسبت به یون های هیدروکسید وجود داشته باشد . در مورد آب خالص، غلظت یون های هیدروژن و یون های هیدروکسید هرگز تغییری نمی کند، بنابراین بدون توجه به تغییر pH آن، آب همیشه خنثی است. به عنوان مثال در دمای اتاق (25 درجه سانتیگراد) pH آب خالص 7 است. اگر درجه حرارت را به 100 درجه سانتیگراد افزایش دهید، pH آب خالص 6.14 می شود که کمتر از 7 است اما این آب هنوز خنثی است و این بدین معنا است که آب در دماهای بالا برخلاف کاهش PH ، اسیدی نمی شود .
رابطه TDS و PH آب
به طور کلی هیچ رابطه مستقیمی بین این دو معیار وجود ندارد اما بر هم تاثیر گذار هستند . مثلا ممکن است آبی با TDS=500 دارای PH=9 باشد و آب دیگری با همین مقدار TDS ، دارای PH=5 باشد . اطلاعات بیشتر >>> رابطه PH و TDS در آب
فیلترهای قلیایی کننده آب
آب قلیایی اثرات بسیار مثبتی بر سلامتی بدن انسانها دارد و برخی از فیلترها به منظور قلیایی کردن و افزایش PH آب آشامیدنی ساخته شده و به بازار راه پیدا کرده اند . این فیلترها قابلیت نصب بر روی انواع دستگاه تصفیه آب و یخچال و آبسرد کن را دارند >>> خواص آب قلیایی بر بدن . نمونه یک فیلتر قلیایی بسیار عالی >>> فیلتر قلیایی فلوکستک FLUXTEK HD-50
اندازه گیری PH آب
همانطور که گفته شد ، یکی از پارامترهای مهم و حیاتی آب PH آن است که قبل از انجام هر فعالیت صنعتی و تحقیقاتی باید از میزان آن مطلع بود . برای سنجش PH آب چندین راه آسان وجود دارد که ساده ترین آنها استفاده از کاغذ های رنگی شناساگر اسید و باز و یا ph سنج پرتابل می باشد و همچنین به صورت آزمایشگاهی از محلولهای متیل اورانژ یا فنول فنالین استفاده میشود . یکی از راه های آسان و ساده برای فعالیت های روزانه استفاده از ph سنج های دستی الکترونیکی است . >>> مشاهده دستگاه ph سنج دستی
تاثیر آهنربا بر PH آب
وقتی آب از میان یک میدان مغناطیسی عبور کند ( میدان مغناطیسی ساده مثل آهنربای ساده یا میدان الکترومغناطیس مثل سیم پیچی متصل به برق ) ، دوقطبی های آب هم جهت میشوند و به زبان ساده نظم مولکولی آب بسیار بهتر خواهد شد و تغییرات زیادی را در خواص آب مشاهده خواهیم کرد >>> تاثیر آهنربا بر خواص آب . یکی از مهمترین این تغییرات ، افزایش PH آب است . در آب مغناطیسی ، میزان یونهای هیدروکسیل OH افزایش میابد که سبب افزایش PH و شاید قلیایی شدن آب میشود . در برخی طب های سنتی ، از آب آهنربایی استفاده های درمانی زیادی میشود .
لطفا سوالات و نظرات خود را با ما و دیگران درمیان بگذارید.
دیدگاهها
مرسی
سلام . بر طبق استاندارد محدوده 6.5 تا 8.5 مناسب است اما تحقیقات نشان داده هر چه PH بالاتر باشد و وارد فاز قلیایی شود آب دارای خواص مثبتی میشود که میتوانید در بخش خواص آب قلیایی مطالعه نمایید .
ایا با دستگاه ppmمیشه ph سنجید
ppm واحد سنجش است به معنی قسمت در میلیون است مثلا وقتی میگویند کلسیم این آب 20ppm است یعنی اینکه در 1 میلیون کیلیوگرم این آب ، 20 کیلیوگرم کلسیم وجود دارد یا در 1 کیلیوگرم آن ، 20 میلی گرم
ppm تنها یک واحد سنجش هست نه یک فاکتور
PH فاکتور سنجش اسیدی بودن آب است
ppm و PH هیچ ارتباطی با هم ندارند .
با دستگاه TDS سنج ، میتوان TDS آب را سنجید که این دستگاه میزان TDS اب را به صورت یک عدد با واحد ppm نمایش میدهد مثلا 20ppm
ممنون بابت مطالب مفیدتون
در هر منظقه کیفیت آب و فاکتورهای آن متفاوت است و نمی توان عدد مشخصی را ذکر کرد ولی عموما آب شهری PH در حدود 7 دارد . در نقاط مختلف از 6.5 تا 8 نیز مشاهده شده است .
PH اغلب آب بطری های آب معدنی در محدوده 7.2 الی 8 هست .
زمانیکه ماphراتست می کنیم ایاph از8.5 به بالا تیزابی رانشان می دهد ویا از6.5 به پائین؟
pH کمتر از ۷ یا ۶.۵ نشانگر تیزابی ( محیط اسیدی ) می باشد .
کلا دستگاه تصفیه آب اسمزمعکوس PH را در محدوده 5 الی 6 قرار میدهد .
برای اطلاع بیشتر از تعاریف PH شما میتونید این کمیت رو در ویکی پدیا جستجو کنید .
به زبان خیلی ساده PH معرف غلظت یون هیدروژن و هیدروکسیل H+ و OH- است که به صورت لگاریتمی محاسبه میشود . غلظت این یونها میتواند از صفر باشد تا یک محلول غنی از آنها . با توجه به فرمول محاسبه آن [+pH = -Log [H نتیجه بدست آمده برای PH عددی بین 0 تا 14 خواهد بود .
علت اسیدی بودن آب تصفیه شده در کارخانه چه میتواند باشد؟ به علت سیستم RO هست یا متا بی سولفیت؟ pH ما ۵/۵ هست
در مورد متابی سولفیت چیزی نمی دانم اما میدانم که دستگاههای RO آب را اسیدی میکنند و تا محدوده 5.5 الی 6 پایین می اورند
بله ، با افزایش دما ، PH آب کاهش میابد و اسیدی میشود .
بله .
با افزایش دما ph کم میشود ، اما اسیدی نمی شود
در واقع برای آب خالص در دمای بالاتر به تغییر در مقدار یون های هیدروکسیل مقدار ph خنثی اعداد کمتری است .
این مورد را می توانید در متون شیمی بیشتر مطالعه کنید.
بله درست می فرمایید اما برای درک بهتر دوستان اینگونه نوشتیم . اما خوشحالیم که دوستان از سطح بالایی از علم برخوردار هستند .
مطلب رو اصلاح میکنیم مطابق با صحبت شما و تشکر میکنیم از تذکر شما
بله روش اسیدی کردن آب نیز همینگونه است . مقدار متناسبی از مواد اسیدی مورد نظر را با آب خنثی قاطی کنید . در برخی موارد از گازها نیز استفاده میشود
اسید کلرید نیز یکی دیگر از گزینه هاست
معمولا بوی نامطبوع ، خبر از آلودگی و میکروب میدهد . هر چه سریعتر منشاء آنرا پیدا کنید و مشکل را رفع کنید . مطلب کامل در مورد بوی نامطبوع در سایت موجود است که بهتر است انرا بیابید و مطاعه کنید .
در یک کارخانه تولید خلال سیب زمینی ۳ ساعت اول شیفت کاری کیفیت محصول پایین است ولی بعد از ۳ ساعت نرمال میشه وقتی ph رو اندازه میگیری ۳ ساعت اول با بقیه ساعات فرق میکنه دلیل چی میتونه باشه؟
نیاز به بررسی دقیق هست و اینگونه نمیتوان نظری داد .
سلام تا جایی اطلاع دارم صبح اول وقت اب شهری کلر زنی میشودبهترین phاب سمت بعد ظهر یاشب است
چون مرحله سوم جلبرگ زده بود...چهارتاممبران هاهم شستم وگذاشتم سرجاش الان خداروشکر مزه اش خیلی خیلی بهترشد...لطفا میشه رانماییم وکنید...ومیخواددلیل اینکه اب تلخ شده بودم بدونم ممنونم
وقتی آب بیش از حد تصفیه شود و میزان املاح آن بسیار کاهش یابد ، کمی طعم تلخی به خود خواهد گرفت . با نصب یک شیر میکس و مخلوط کردن مقداری آب قبل از ممبران با آب تصفیه شده و افزایش سطح املاح آب ، طعم آب بهبود می یابد . آموزش نکات گفته شده در سایت به صورت کامل وجود دارد که بهتر است مطالعه بفرمایید .
من به طور اتفاقی به موردی برخوردم میخواستم علت و از شما بپرسم
اگر گل پنیرک و داخل آب بریزید رنگ پس میده که بین رنگ آبی کاربنی تا بنفش پرنگ است.
من آزمایشی انجام دادم دیدم وقتی گل پنیرک و با آب شیر که به دستگاه تصفیه متصل نیست مخلوط میکنم رنگ آن آبی کاربنی پررنگ و وقتی با آب تصفیه مخلوط میکنم بنفش پرنگ است
حالا سوال من ای است phکدام أب سالم تر است دستگاه تصفیه یا شیر آب ظرفشویی؟
من از کجا بفهمم دستگاه تصفیه تنظیم و پ هاش آن مناسب است؟ممنونم از راهنماییتون
برای سنجش دقیق ph آب ، نیاز به کاغذ تورنسل و یا ph سنج مرغوپ میکنید .
خیر ، این موضوع اشتباه است . تغییر TDS بر PH تاثیر میگذارد اما رابطه ای مستقیم بین آنها وجود ندارد .
توشتین خاصیت اسیدی آب
اسید که پدر آدمو در میاره کجاش خاصیت داره ،
آب و با دستگاه تصفیه میخوای اسیدی کنی ؟؟؟
خداااااااااا
منظور یکی از مولفه های آب یا خصوصیت است به نام اسیدی بودن نه اون خاصیت که منظور شماست ، متن رو بخونید . اتفاقا نوشتیم که آب اسیدی برای بدن خوب نیست .
هر آبی یک pH منحصربفرد در این دما دارد و نمیتوان گفت کدامیک نرمال است . تعیین میزان pH نرمال با خود شماست .
در گونه های مختلف ماهی متفاوت است و باید از کسی که اطلاعات تخصصی در مورد با انوع ماهی دارد ، پرسیده شود . محلول ها و مکمل و گازهایی برای تغییر در PH آب وجود دارد که باید تهیه کنید و همواره با تستر های PH ، میزان اسید آب را بسنجید
بعد از نوشیدن آب احساس سنگینی و کسلس در بدن میکنم
طوری که احساس میکنم بدنم میلی به نوشیدن آب نداره چون مزه ای نداره
چه کار کنم که مشکلم برطرف شه؟
حدود 2 هفته ای میشه و در غذا خوردن و ... هم تاثیر گذاشته
به نظر شما آب خنثی نیست؟
ممنون میشم کمک و راهنمایی کنید
باید تست و آزمایش شود . بدون بررسی دقیق نمیتوان بر اساس حدس و احساس صحبت کرد . حداقل میزان TDS و PH اب را اندازه بگیرید .
آیا گرانروی آب در pH پایین و اسیدی تغییری میکنه؟
متاسفانه اطلاعی در این خصوص ندارم .
این درسته که اسیدنیتریک باعث کاهش ph آب های صنعتی میشود؟
من در کارخانه کارمیکنم.. آب صنعتی ما مقدار کلر زیادی دارد... برای کم شدن و حذف مقدار کلر از کربن فعال استفاده کردیم... چه پیشنهاد دیگه ای میتونید بهم بدید؟
بله ،درست است . هر ماده اسیدی که به آب اضافه شود ، سبب اسیدی شدن آب و کاهش PH آن میشود .
یکی از بهترین و موثرترین راهکارها برای حدف کلر ، کربن فعال است و در واقع میتوان گفت بهترین گزینه است . اگر خودتان مجبور هستید کلر را به آب اضافه کنید و سپس مجبور به حذف آن هستید ، استفاده از اکسیژن فعال یا گاز ازن را بررسی کنید . ممکن است با استفاده از آن ، به هدف خود برسید که هزینه و عوارض جانبی بسیار کمتری دارد .
با بازکردن شیر میکس ، میزان اسیدی بودن کمی کاهش میابد و آب به سمت خنثی بودن حرکت میکند .
میزان اسیدی بودن آب دستگاه تصفیه آب کم بوده و ضعیف تر از آن است که برای ویروسها مشکلی بوجود آورد .
لطفا رابطه بین کنداکتیویتی و ph را هم توضیح بدین؟؟
درباره رابطه بین EC یا TDS و PH در متن همراه با لینک اشاره شده و همچنین یک مطلب اختصاصی در این باره در سایت وجود دارد که بهتر است جستجو کنید و مطالعه کنید .
اوزون دهی به آب چه تاثیری بر pH آب میگذارد ، آیا آب اوزون دهی شده برای خوردن مناسب تر است ؟
ازن زنی خنثی است و تاثیر قابل توجهی به طور مستقیم ندارد اما ممکن است با تاثیراتش بر عوامل دیگر ، باعث تغییرات در PH آب شود که هم حالت اسیدی و هم حالت قلیایی ایجاد شود . اما دانستن PH آب قبل از اقدام به ازن زنی مهم است و هر چه آب اسیدی تر باشد ، ماندگاری و تاثیر ازن بیشتر است .
مصرف هرگونه فراورده ازن چه برای تنفس و چه اشامیدن و ... ممکن است بسیار خطرناک باشد و حتما باید تحت نظر پزشک یا فرد متخصص انجام شود . آب ازن زنی شده میتواند تمام باکتری های مفید معده و روده را از بین ببرد و برای هضم غذا مشکل آفرین باشد و همچنین مشکلات دیگری را نیز بوجود آورد . حتی هوای دارای ازن میتواند برای ریه ها خطرناک باشد . بنابراین در استفاده از ازن بسیار مراقب باشید .
PH آن بین 0 تا 2 متغییر است و جزء قوی ترین اسیدها محسوب میشود .
متاسفانه اطلاعی ندارم.
عوامل و عناصر موجود در آن آب بسیار مهمتر است و اینکه آب حاوی مواد مضر و خطرناک نباشد ، در اولویت است . همچنین با توجه به نوع محیط رها سازی پساب ، شرایط متفاوت است مثلا آب در بیابان ریخته شود یا در دریا یا رودخانه و ...
مرسی
آب خالص در حالت نرمال و معمول ، PH برابر با 7 دارد و خنثی است . ترکیبات و عناصری که به اب اضافه میشوند سبب بالارفتن یا کاهش PH آب میشوند و نکته مهم این ترکیبات است و نه خود آب . معمولا ترکیبات طبیعی که سبب اسیدی شدن اب میشوند از نظر پزشکی مورد تایید برای سلامتی بدن نیستند و همچنین دیگر مشکل این آبها همانطور که شما فرمودید ، حل شدن سرب و قلع و دیگر عناصر خطرناک از لوله کشی آبهاست . بدن یک سیستم بسیار پیشرفته کنترل PH دارد که کاملا PH خون را تنظیم و کنترل می کند که در حدود 7.4 است . چه غدا یا اب اسیدی مصرف کنید و یا قلیایی ، بدن از حالت تعادلی خارج نمی شود و یک سری واکنش های شیمیایی ایجاد میشود . آب های قلیایی معمولا دارای عناصر مفید پتاسیم ، کلسیم و منیزیم هستند و همچنین دارای خاصیتهای آنتی اکسیدانی قوی هستند که برای بدن بسیار مفید هستند و آبهای اسیدی دارای هیدروژن اضافه هستند که درواقع اب اکسیدان می باشد .
آب لیمو اسیدی است اما وقتی وارد بدن میشود وارد یکسری واکنش های شیمیایی می شود که گفته می شود محصول نهایی بر خلاف تصور قلیایی است . اسید معده خودش کاملا اسیدی و با قدرت بالاست . صرفا اسیدی یا قلیایی بودن چیزی ملاک نیست اما در مورد با اب ، با توجه به صحبت های بالا توصیه به استفاده از اب خنثی یا کمی قلیایی است .
و آب لوله 8.5 هست و آب تصفیه ممبران 7.12 هستش و شیر میکس کاملا بسته ست و خروجی آب از مرحله پنجم دستگاه تصفیه آب خانگی(RO) انجام میشه
چطور میتونم PH این آب رو به ph 6 یا 6.5 برسونم؟
برای تکثیر ماهی های زینتی به این آب نیاز دارم جوری باشه که ضرر واسه واهی ها نداشته باشه
تمام نظرات رو خوندم و سپاس که خیلی شمرده جواب تک تک کاربران رو میدید:)
اگر کمی گاز co2 در آب حل کنید و یا با اضافه کردن برخی اسیدهای رایج ، میتوان pH آب را کاهش داد البته قبل از استفاده در مورد با سازگاری آنها با ماهی ها مطالعه کنید .
آب با ph پایین تر از 7 که در محدوده اسیدی می باشد ، برای بدن مطلوب نیست و عوراض زیادی بخصوص در دراز مدت دارد . در سایت مطالب زیادی نوشته شده است که بهتر است مطالعه کنید .
Ph اب شيركن يا همان ro بالا برد
Ph اب 5/5 به 7 تبديل كرد
از یک مهندس شیمی باید بپرسید .
من مقداری اب میوه انار در یخچال داشتم اللن حالت اسیدی شده چطور میشه کاری کرد که حالت اسیدیش کمتلطفا راهنمایی کنیدر بشه و بتونم رب درست کنم
اطلاعاتی ندارم .
توضیح آن طولانی و تخصصی است . لینک ویکی پدیا را دنبال کنید و مطالعه کنید .
آبهای متفاوت ، عددهای متفاوتی دارند اما معمولا در محدوده ۷ هستند .
خاک زمین های ما بیشتر اهکی هست و فکر کنم ph بالایی دارد اگر بخوام ph انرا پایین بیارم الرته بعلت اینکه اطراف چاه را با وایکس شستیم .
برای اینکه ph را بیارم پایین و هم اینکه اب چاه شرب بودن خودش را از دست ندهد ایا می تونم سرکه بریزم چاه .
باید با یک متخصص شیمی و به صورت تست آزمایشگاهی کار کنید .
آب خالص PH=7 دارد . بسته به نوع فرایند تولید آب مقطر ، ممکن است pH آن کمی پایینتر باشد و گاهی حتی به 5 هم میرسد .
نیاز به بررسی تخصصی و آزمایشگاهی دارد .
pH سنج بگیرید و در منزل تست کنید و یا نمونه را به آزمایشگاه آب ببرید .
در تهیه محلول اسیدی ایا باید اب را ب اسید اضافه کرد یا اسید را به اب؟لطفا با ذکر دلیل
سوال شما گنگ هست و اصلا صحیح نیست .
دستگاه الکترونیکی PH یا کاغذ تورنسل و یا محلول مرتبط
خیر رابطه فرمولی وجود ندارد . شاید برای آب خالص وجود داشته باشد که البته در اختیار ندارم .
اسیدی شدن آب چگونه سبب افزایش انحلال پذیری آن میشود؟
ممنون
ببخشید میخواستم بدونم چرا ph اب از ۰ تا ۱۴ است ..
دلیلش چیه ..؟!
اطلاعی ندارم .
بله ، یک فیلتر خریداری کنید با دو عدد اتصالات برای دو سر آن و دو عدد گیره
اب چاه ۴۰ متر عمق دارم ابش مایل به تلخه
برای زمین کشاوری استفاده میشه به هرچه میدیم حتی یونجه
رشد نداره
لطف می فرماید راهنمای یاکسی در این مورد معرفی
باتشکر
ابتدا آب را به آزمایشگاه تخصصی ببرید تا آنالیز شود . بعدا آنالیز آب را ارسال کنید تا نوع دستگاه و بقیه موارد مشخص شود .
چون کلر خطا ایجاد میکند و همچنین بعدا از بین می رود .
آب با توجه به املاحی که دارد ، میتواند قلیایی یا اسیدی باشد . آب جاری در طبیعت معمولا به دلیل عبور از بافت های کوهستانی و دریافت میزان زیادی کلسیم و منیزیم ، کمی قلیایی می شود . آب مقطر با توجه به نوع ترکیب املاح نهایی و همچنین روش به دست آوردن آن ، معمولا اسیدی می شود و این بیشتر به نوع به دست اوردن آن بستگی دارد . در حالت نرمال آب خالص ph=7.0 خواهد داشت .
نوشتیم ph آب آشامیدنی در استاندارد باید بین 6.5 تا 8.5 باشد . دستگاه های تصفیه آب خانگی اسمزمعکوس ، معمولا ph را کاهش میدهند و بین 5 تا 6.5 قرار میدهند که مناسب بدن نیست و بنابراین استفاده از فیلتر قلیایی توصیه می شود .
والا در مورد نان و خمیر مایه اطلاعاتی ندارم و بهتر است با یک فرد متخصص مشورت کنید و فقط می دانم که جوش شیرین یک ماده قلیایی کننده قوی است و بر سر مفید بودن و یا مضر بودن آن بحث زیادی وجود دارد .
موتور آبکشی داریم که PH آن را آزمایش کردیم 17000 است آیا روشی وجود دارد که هم کم هزینه باشد و هم پسماند نداشته باشد PHآن را کم کنیم مثلا از راه مغناطیسی یا مواد افزودنی؟
عدد PH در محدوده 0 تا 14 می باشد . عدد 17000 نداریم . منظور شما چیست ؟
فاضلاب خانگی شهری و روستایی چه تأثیری بر روی PH آب رودخانه دارد؟
کودهای شیمیایی پایه نیترات و نیتروژنی ، هر دو اسیدی هستند و آب و خاک را اسیدی میکنند . در واقع اغلب کوردهای شیمیایی سبب اسیدی شدن آب رودخانه میشوند .
فاضلاب های صنعتی و فاضلاب شهری و روستایی در اکثر مواقع اسیدی هستند و منجر به اسیدی شدن آبها میشوند . دسته کمی از فاضلاب های صنعتی ممکن است بازی باشند . بسته به نوع و ترکیب مواد فاضلاب دارد اما عموما اسیدی هستند .
از پساب طرح های پروش ماهی اطلاعاتی ندارم
میخواستم بپرسم با اضافه کردن آب به یک محلول اسیدی،آیا میزان اسیدی بودن اون کاهش پیدا میکنه؟؟؟
بله ، محلول رقیق میشود
می خواستم بپرسم چه ماده ای را می توانیم به محلول آب نمک اضافه کنیم که PH محلول آب نمک افزایش یابد؟
جوش شیرین تست کنید .
آب دستگاه تصفیه خانکی تلخ است و از وقتی مصرف آب تصفیه را شروع کرده ام رفلاکس معده شدید شده است ، آیا علت اسیدی بودن آب هست ؟ آیا فیلتر های قلیایی موثر است ؟ چون برخی فروشندگان اعلام میکنند که این فیلتر ها قلیایی نمیکنند و فیلتر های قلیایی به خاطر هزینه بسیار بالا تولید نمی شود و این فیلتر ها زیاد موثر نیست.
ممنون میشم راهنمایی کنید
یکی از مشکلات اصلی دستگاه های تصفیه آب ، ایجاد حالت اسیدی برای آب است که میتواند رفلکس معده را تشدید کند .
برای رفع آن دو کار میتوان آنجام داد
1- استفاده از شیر میکس و در واقع قاطی کردن آب شهری با آب تصفیه شده تا میزان اسیدی آن کمتر شود و طعم آن نیز بهتر میشود
2- استفاده از فیلترهای قلیایی کننده که هم این حالات را از بین میبرد و چندین خاصیت مطلوب نیز به آب میبخشد که برای سلامتی مفید هستند . البته فیلتر قلیایی واقعی بسیار کمیاب است و گران قیمت . یکی از بهترین گزینه ها ، فیلتر FLUXTEK HD-50 می باشد .
CO2 سبب اسیدی شدن میشود و اگر از آب خارج شود ، میزان اسیدی بودن آب کم میشود . البته جوشاندن علاوه بر CO2 بر پارامترهای دیگر نیز تاثیر دارد و نتیجه نهایی برای جوشاندن به عوامل زیادی بستگی دارد .
کم شدن PH خون ، سبب مرگ میشود . در مورد با علت آن اطلاعاتی ندارم .
اطلاعاتی در این مورد. نداریم اما کلا به صورت اضافه کردن مواد خاصی بستگی به کاربرد خاک ، میتوان pH آنرا کم و زیاد کرد .
و خب این یعنی آب به جای اسیدی شدن قلیایی میشه
علتش چی؟
خیر ، اشنباه می فرمایید . وقتی اسید به آب اضافه شود ، PH آب از 7 به 6 کاهش پیدا میکند .
متاسفانه اطلاع ندارد .
۲- آیا مخلوط کردن اسید در آب برای تغییر ph اب کلر اب را هم از بین میبرد یا خیر
ممنون از سایت مفید و پربار شما
1- بستگی به نوع یونهای آب و شرایط نگهداری ممکن است تغییراتی داشته باشد و بهتر است بصورت عملی مورد بررسی قرار دهید .
2- اغلب اسیدها باعث خنثی سازی کلر میشوند . هر اسید تاثیرش متفاوت است
چندین روش وجود دارد اما معمولا بهترین و ایمن ترین روش ، استفاده از منیزیم است که وارد واکنش با آب میشود و یون هیدروژن تولید میشود . در مورد با روش کار آن در سایت و همچنین در توضیحات فیلتر HD-50 توضیحات کاملی وجود دارد که بهتر است مطالعه بفرمایید .
سختی سطح آب منطقه ما بالا ۵۰۰ هست ولی با تصفیه
مجبوریم شیر تنظیم کامل ببندیم و سختی آب آشامیدنی پایین هست و اسیدی شده
چه فیلتری برای قلیایی مناسبی میتونید معرفی کنید ؟
فیلتر قلیایی کننده برند super crystal تایوان و یا tecomen ویتنام
اگه به ابی که از لوله کشی شهری میاد و داخل لیوان میریزیم اهنربا نزدیک کنیم و بعد بنوشیم مفید خواهد بود ؟ و نوع اهنربا چگونه باید باشد
تاثیر کمی دارد و باید از اهنربای بسیار قوی استفاده کنید . البته نتایج و گزارشات محققان در این زمینه هنوز کامل نیست و بحث و فرضیه زیاد است .
عدد مشخصی نیست و هرچیزی میتواند باشد . باید حتما تست و اندازه گیری شود .
هر ماهی شرایط نگهداری متفاوت دارد .
جزئیات شرایط نگهداری را باید در مورد آن ماهی از اینترنت یا متخصص آن سوال بفرمایید .
PHبا استفاده از فیلتر قلیایی تکومن ۶/۵نشون میده علت چی میتونه باشه
ممنون از پاسخ تان
فیلترهای قلیایی کننده کلا ضعیف هستند و حدود یک واحد ph را افزایش میدهند . احتمالا ph قبل از فیلتر قلیایی 5.5 است و این فیلتر آنرا به 6.5 می رساند . تقریبا اکثر فیلتر های قلیایی همینگونه هستند و قدرت کافی را ندارند . فقط برند fluxtek HD-50 توان بالایی دارد و ph را 3 الی 4 واحد افزایش میدهد .
اگر منظورتان غلظت oh می باشد ، که رابطه دارد با ph و ORP
با دستگاه تستر دیجیتال ، میتوانید تست بگیرید