معرفی و آشنایی با فیلترهای دستگاه تصفیه آب
دستگاههای تصفیه آب از فیلترهای مختلفی برای تصفیه آب استفاده می کنند که عموما مانند یکدیگر می باشند . این فیلترها هر کدام وظیفه خاصی را به عهده داشته و باعث حذف نوعی از الایندگی ها می شوند . هر فیلتر زمان سرویس دهی مخصوص به خود داشته و بسیار مهم است که در زمان اعلام شده از سوی شرکت سازنده ، تعویض شود . عدم تعویض به موقع فیلتر ضمن اینکه باعث تولید آب ناسالم می شود، باعث اسیب رسانی به فیلتر های دیگر و پمپ خواهد شد .
فیلتر های مختلف دستگاههای تصفیه:
1- فیلتر الیافی ( پلی پروپیلن " PP 10" )
این فیلتر از الیاف پلی پروپیلن ساخته شده و دارای منافذی به قطر 1 یا 5 میکرون می باشد که بیشتر در دستگاه های خانگی از نوع 5 میکرون آن به عنوان فیلتر مرحله اول استفاده شده و گاها در مرحله سوم نوع 1 میکرون آن بکار گرفته می شود. این فیلتر توانایی حذف شن و ماسه ، گل و لای ، زنگ لوله ، لجن و بطور کلی تمامی ذرات معلق بزرگتر از 1 یا 5 میکرون را دارد. زمان تعویض آن بستگی به میزان ذرات معلق آب ورودی و میزان مصرف آب دارد ، البته از آنجا که اشباه شدن این فیلتر از آلاینده ها با تغییر رنگ آن محسوس است برای تشخیص بهتر زمان تعویض آن اکثر دستگاه ها امروزه دارای محفظه شفافی برای این فیلتر هستند تا مصرف کننده قادر به رویت تغییر رنگ آن باشد ، زمان تعویض به رنگ قهوه ای تیره می باشد. نوع مرغوب این فیلتر دارای فشردگی و گراماژ بیشتری است.
2-فیلتر کربن گرانول "UDF 10"
این فیلتر از یک پوسته ی پر شده از کربن فعال به صورت دانه ای تشکیل شده و بعنوان فیلتر مرحله دوم در دستگاه های تصفیه اب خانگی بکار می رود. این فیلتر باعث حذف برخی آلاینده های شیمیایی اب مانند کلر و مشتقات آن نظیر تری هالومتان و همچنین باعث شفافیت و از بین رفتن رنگ ، بو و طعم نامطبوع اب می شود. زمان تعویض آن نسبت برابر دارد با میزان آلاینده های شیمیایی و مصرف آب ، تقریبا زمان مناسب برابر با 6 ماه برای آب های شهری و برای منابع دیگر آب بسته به دو پارامتر فوق الذکر با مشورت کارشناس دارد. معمولا کربن در انواع مختلف روی کیفیت آب تاثیر گذار است ولی نوع مرغوب تر آن از COCONAT یا نارگیل ساخته می شود.
3-فیلتر کربن بلاک " CTO 10 "
این فیلتر از کربن یک تکه استوانه ای شکل ساخته شده که دور تا دور آن با نوار توری شکل پوشانده می شود. معمولا بعنوان فیلتر مرحله سوم و به ندرت مرحله دوم در دستگاه های خانگی استفاده میشود. عملکرد آن مشابه فیلتر کربن گرانول بوده و تکمیل کننده فرایند تصفیه آن می باشد، این فیلتر هم باعث حذف برخی آلاینده های شیمیایی اب مانند کلر و مشتقات آن نظیر تری هالومتان و همچنین باعث شفافیت و از بین رفتن رنگ ، بو و طعم نامطبوع اب شده و قادر به حذف ذرات کربنی آزاد شده از فیلتر دوم و بطور کلی ذرات معلق بزرگتر از 5 میکرون نیز است. زمان تعویض آن نسبت برابر دارد با میزان آلاینده های شیمیایی و مصرف آب ، تقریبا زمان مناسب برابر با 6 ماه برای آب های شهری و برای منابع دیگر آب بسته به دو پارامتر فوق الذکر با مشورت کارشناس دارد. معمولا کربن در انواع مختلف روی کیفیت آب تاثیر گذار است ولی نوع مرغوب تر آن از COCONAT یا نارگیل ساخته می شود.
4-فیلتر ممبران " MEMBERAN"
این فیلتر از یکسری لایه یا غشاهای نیمه تراوا که بصورت موازی دور هم پیچیده است تشکیل شده و به شکل استوانه ای با لایه های کرم رنگ و پوسته آبی می باشد. در دستگاه هایی که دارای فرایند اسمز معکوس یا RO برای تصفیه اب هستند از این فیلتر استفاده شده و در مرحله چهارم بعنوان مهمترین فیلتر این فرایند بکار گرفته می شود. این فیلتر یکی از دقیق ترین فیلترهای تصفیه اب به شمار رفته و توانایی جداسازی آب سنگین و سبک را از هم دارد که آب سبک و عاری از هر نوع ناخالصی از غشاهای آن عبور کرده و بعنوان اب مصرفی استفاده می شود و اب سنگین دارای املاح و سایر الودگی ها توانایی عبور از غشاها را نداشته و بصورت پساب دفع می شود. اساس کار این فرایند بر عبور ملکولهای غیریونی مثل آب از یک غشاء با روزنه های بسیار ریز بنا شده است. این غشاءها به صورتی ساخته شده اند که ملکولهای خنثی را براحتی از خود عبور می دهند. به همین دلیل آب ورودی به سیستم، که دارای املاح مختلف است به آب تقریبا خالص تبدیل می گردد. در سیستم اسمز معکوس، جریان ورودی یا خوراک (Feed) به دو جریان آب تصفیه شده (Permeate) و پساب غلیظ (Reject) یا (Brine) تبدیل می شود. این فیلتر باعث حذف نیترات ، نیتریت ، آرسنیک ، املاح محلول ، مواد آلی ، میکروب ، ویروس ، انگل ، کیست ، آفتکش و کودهای شیمیایی ، مواد شوینده و بطوز کلی تمامی ناخالصی های محلول در آب بزرگتر از 0.0001 میکرون شده و به عبارت دیگر سختی و سنگینی آب را پایین آورده و همچنین قادر است آب لب شور را به آب شیرین تبدیل کند. زمان تعویض آن نسبت مستقیم با میزان آلودگی و مصرف آب و همچنین زمان تعویض فیلترهای پیش تصفیه دارد. جهت تایین دقیق این زمان می توان از تست TDS (مجموع مواد محلول آب) توسط TDS مترهای دیجیتال قلمی استفاده نمود. در شرایط نرمال برای آب شهری دوره تعویض آن هر دو سال یکبار است. نوع مرغوب آن دارای لایه های منظم، یک سطح به رنگ کرم روشن ساخت کمپانی های معتبر و شناخته شده است.
5-فیلتر پست کربن " POST CARBON"
این فیلتر به شکل کپسولی پر شده از دانه های کربنی بوده و فقط در دستگاه هایی با سیستم RO بعنوان فیلتر پنجم و بعد از مخزن ذخیره مورد استفاده قرار می گیرد. این فیلتر تاثیرات ناشی از ماندگاری اب در داخل مخزن را از بین برده و باعث بهبود طعم آب مصرفی می شود. زمان تعویض آن بسته به میزان آب عبور کرده از آن یا همان میزان مصرف آب داشته و ظرفیت تصفیه آب با واحد لیتر یا گالن روی آن درج می شود و معمولا هر یک سال یکبار با میزان مصرف متوسط یک خانوار تعویض می شود. نوع مرغوب آن معولا دارای پوسته ی به رنگ سفید روشن و کمی براق بدون لکه و تیرگی، ساخت کمپانی معتبر می باشد.
6-فیلتر مواد معدنی " MINERAL"
این فیلتر به شکل کپسولی پر شده از دانه های مواد معدنی بوده و معمولا دارای پوسته ای به رنگ زرد و گاها شفاف و بی رنگ است و فقط در دستگاه هایی با سیستم RO بعنوان فیلتر ششم و بعد از مخزن ذخیره مورد استفاده قرار می گیرد. این فیلتر در جایی استفاده می شود که به دلیل استفاده از سیستم RO میزان TDS اب و در نتیجه مواد معدنی به شدت کاهش یافته و طعم اب مشابه طعم تلخ شدیدی است و برای کنترل میزان TDS امکانات لازم از طرف تولید کننده روی دستگاه پیش بینی نشده و یا مصرف کننده بخاطر جلوگیری از میکس شدن آب قبل از ممبران حتی به مقدار خیلی کم با اب بعد از ممبران، تمایلی به استفاده از شیر میکس یا TDS ندارد. در واقع آب تصفیه شده در اثر عبور از این محفظه و برخورد با املاح معدنی مقادیری اندک از این املاح را در خود حل می کند در نتیجه TDS اندکی افزایش می یابد. زمان تعویض آن بسته به میزان آب عبور کرده از آن یا همان میزان مصرف آب داشته و ظرفیت تصفیه آب با واحد لیتر یا گالن روی آن درج می شود و معمولا هر یک سال یکبار با میزان مصرف متوسط یک خانوار تعویض می شود.
7-فیلتر قلیایی " ALKALINE "
این فیلتر به شکل کپسول پر شده از برخی یون ها که باعث افزایش PH آب می شود بوده و معمولا توضیحاتی در مورد PH و خواص اسیدی و قلیایی آب روی آن درج می شود. این فیلتر زمانی استفاده می شود که PH آب پایین است یا مصرف کننده بخاطر خواص مثبت آب قلیایی می خواهد PH اب را افزایش دهد. گاهی اوقات بخاطر استفاده از سیستم RO میزان TDS و PH اب از حد معمول کاسته می شود ولی بخاطر تاثیرات مثبت و موثرتر این سیستم نصبت به سایر سیستم ها مصرف کننده خواهان آن بوده و با اضافه نمودن فیلتر قلیایی به دستگاه مشکل کاهش PH را حل می کند. زمان تعویض آن بسته به میزان آب عبور کرده از آن یا همان میزان مصرف آب داشته و ظرفیت تصفیه آب با واحد لیتر یا گالن روی آن درج می شود و معمولا هر یک سال یکبار با میزان مصرف متوسط یک خانوار تعویض می شود.
8-فیلتر اشعه فرابنفش " UV "
این فیلتر از یک محفظه استنلس استیل که حاوی لامپ UV است و یک ترانس تشکیل شده و جهت ضدعفونی آب با آلودگی باکتریولوژی و میکروبی مورد استفاده قرار می گیرد. مکانیزم عملکرد آن همانند نور خورشید است. در واقع همانطور که پرتوی ماوراء بنفش خورشید در طبیعت باعث ضد عفونی سطوح در معرض تابش می شود این فیلتر هم دارای لامپی است که با تولید این پرتو باعث ضدعفونی و باکتری زدایی مضاعف آب می شود. میزان تاثیرگذاری این لامپ علاوه بر انتخاب صحیح نوع آن به عامل مهمتر دیگری بستگی دارد: هرچه ناخالصی های آب زیادتر باشد درصد برخورد اشعه با باکتری ها و میکروبها کاهش یافته و تاثیرگذاری کمتر می شود، در واقع ناخالصی های دیگر مانع از سیر کامل اشعه در آب می شوند، به همین دلیل بهتر است از این لامپ در آخرین مرحله تصفیه یک دستگاه و بعد از تمامی فیلترها استفاده شود. میزان عمر این لامپ ها بسته به ساعات کارکرد آن داشته و معمولا مارک های معتبر و با کیفیت عمری بالای 8000 ساعت دارند.
9-فیلتر الترافیلتریشن " UF "
فیلتر UF از یکسری لوله های نازک نیی شکل که به موازات هم قرار دارند تشکیل شده و دارای دو مدل بدون پوسته و با پوسته یا inLine هستند. مدل بدون پوسته ، روکش توری شکل داشته و جهت مصرف در محفظه هایی به شکل محفظه فیلتر ممبران که از قبل در دستگاه تعبیه شده قرار می گیرند. مدل با پوسته یا کپسولی in Line دارای پوسته ای استوانه ای شکل با خود بوده و در دستگاه های بدون محفظه ثابت مورد استفاده قرار می گیرد. معمولا فیلتر UF در مصارف خانگی بعنوان فیلتر سوم یا چهارم در دستگاه های تصفیه اب و آبسردکن های تصفیه دار جهت حذف اکثر ناخالصی های بزرگتر از 0.02 میکرون مورد استفاده قرار می گیرد.
10-فیلتر سرامیکی
این فیلتر از سرامیک پخته شده بهداشتی ساخته شده و توانایی حذف ذرات معلق مانند شن و ماسه ، زنگ لوله ، گل ولای ، جلبک ، لجن و انگل ها را داشته و قطر منافذ آن معمولا تا 0.2 میکرون می باشد. در برخی از دستگاه های تصفیه آب شرب غیر RO بعنوان فیلتر سوم و گاها چهارم مورد استفاده قرار گرفته و قابلیت شستشو و استفاده مجدد تا حدود 2 سال را دارد.
دیدگاهها
ایا شما فیلترهای 20 اینچی و انواع دیگر فیلتر را نیز به فروش می رسانید؟
لطفا از طریق ایمیل mj-akbarigmail.com به بنده اطلاع داده و لیست محصول ارسال نمایید .
بله ما انواع فیلترهای خانگی و صنعتی را برای فروش عرضه میکنیم.
برای سفارش با ما تماس بگیرید .
لسیت به ایمیل شما ارسال گردید .
یه راهنمایی میخواستم فقط
میشه بگید کدوم دستگاها بهتر هستن؟؟؟ 5 فیلتره ، 6 فیلتره ، 7 یا 8؟؟؟
هرکس یه چیزی میگه
در بخش سوالات متدوال به سوال اینچنینی پاسخ داده شده که میتوانید مطالعه نمایید
ولی به طور کلی اینگونه بیان میکنم که بستگی به آب مورد نظر شما داره و مثلا برای آب شیراز دستگاه 6 فیلتره کاملا مناسب بوده و تمام نیازها را برطرف میسازد و به فیلتر های بیشتر نیاز نیست
همان فیلتر قلیایی یا ORP میباشد که خاصیت قلیای و آنتی اکسیدانی را به آب اضافه کرده و غنی کننده هیدروژن آب میباشد که گاهی بعضی از افراد انرا به اشتباه فیلتر اکسیژن مینامند .
سلام
خب مشخص است که تفاوت آنها در دقت آنهاست که روزنه های فیلتر 1 میکرون ، ریز تر هستند و قابلیت حذف ناخالصی بالاتری دارند . فیلتر 1 میکرون خانگی بیشتر برای آب شهرهایی با بسترهای خاک رس مناسب است
با سلام . این روش صحیح نیست و روش صحیح استفاده از فیلتر 5میکرون ، فیلتر کربن گرانول ، فیلتر 1 میکرون میباشد . کربن گرانول ذرات کربن در طول زمان در آب رها میسازد که اگر با فیلتر 1 میکرون گرفته شود عمر مفید ممبران افزایش می یابد . کربن بلاک معمولا مکمل کربن گرانول هست و همچنین نقش یک فیلتر 5 میکرون را نیز بازی میکند .
با سلام . وظیفه اصلی کربن گرانول جذب کلر و حذف آن از آب میباشد زیرا دشمن غشاء ممبران میباشد و در صورت استفاده نکردن از فیلتر کربن گرانول ، ممبران خیلی زود دچار خرابی میشود .
برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله مرتبط به کربن که در سایت قرار دارد را مطالعه نمایید
میشه لطفا بگید که کدام فیلتر وظیفه سبک کردن اب را به عهده داره؟
فیلتر ممبران به تنهایی اب را سبک می کند؟
با سلام . وظیفه سبک کردن آب و کاستن املاح محلول در آب تنها توسط فیلتر ممبران انجام میشود .
با سلام . معمولا عمر ممبران بالا هست و حدود 2 سال کار میکند مگر اینکه جنس نامرغوب باشد . یکی از علائم خرابی ممبران ، کاهش حجم آب تصفیه شده میباشد . اگر بخواهید دقیق تر جواب دهم نیاز به اطلاعات بیشتر و عکس دستگاه هست .
کدام فیلتر آهک آب میگیرد؟من یک دستگاه تصفیه آب خانگی خریداری کردم ولی متاسفانه موقع جوشاندن آب کتری جرم میبنده آهکی میشه باید چکار کنم
با تشکر
با سلام . حذف رسوبات و گچ آب وظیفه فیلتر ممبران ( مرحله 4 ) هست . اگر آب درون کتری گچ میگیرد یعنی اینکه دستگاه بخوبی کار نمی کند . چند حالت وجود دارد:
1- عمر فیلتر ممبران تمام شده است و باید تعویض شود (آموزش عیب یابی و تعویض فیلتر ممبران )
2-دستگاه تنظیم نیست ( آموزش تنظیم شیر میکس دستگاه )
3- شما یا نصاب فراموش کرده اید فیلتر ممبران را در دستگاه قرار دهید
4-قطعه 4 راهی دستگاه خراب شده است
احتمالا برای شما حالت دوم رخ داده است . آموزش تنظیم شیر میکس را در سایت پیدا کنیدو مطابق با آن عمل کنید
استفاده از فیلتر کربن بلاک در مرحله سوم اصولی تر است یا استفاده از فیلتر ppیک میکرون شما کدام روش را توصیه می فرمائید.
استفاده از کربن بلاک موثر تر و مفید تر است . اگر از فیلتر الیافی در مرحله سوم استفاده می کنید ، فیلتر مرحله دوم باید بسیار مرغوب باشد .
قیمت تمام دستگاهها و فیلتر و ... در سایت وجود دارد .
فیلتر هاشو دیشب عوض کردم به صورت دقیق.الان اون فیلتر اخر که شیشه بنفش دورشه اب داخلش نمیره ولی قلب تعویض اب داخلش بود.لوله کشی رو چک کردم دیدم که به پمپ روی دستگاه متصله.ولی پمپ روی دستگاه هم به برق وصله و کار نمیکنه.وقتی شیر اب رو باز میکنیم.میشه راهنمایی کنید ببینم که جه قسمتیش مشکل داره ممنونتون میشم.
منظورتون اون هوزینگ آبی رنگ است که یک فیلتر الیافی پنبه ای داخلش قرار میگیرد ؟
اگر منظور شما همین فیلتر است ، احتمالا شیر آب ورودی به دستگاه خراب شده است و یا شیلنگ آب ورودی در جایی خم شده است و آب وارد دستگاه نمی شود .
من برای آکواریوم آب شور نیاز به آب TDS صفر دارم
فروشنده به من توصیه کرد تا از فیلتر رزین استفاده کنم
لطفا در مورد فیلتر رزین توضیح بدهید
بهتر است در ابتدا توسط دستگاه تصفیه آب کاملا تصفیه شود و به پایین ترین حد سختی دست یابید .مثلا TDS=10 . سپس از رزین میکس بد استفاده شود وسختی آب صفر شود . رزینهای تبادل یون ، یونهای کلسیم و منیزیم را از آب میگیرند و بجای آن یونهای خنثی نظیر سدیم به آب میدهند .
بله ، همه دستگاههای تصفیه آب قابل ارتقا هستند و هر فیلتری را میتوان بر روی آنها نصب کرد . به همین دلیل میبینید که دستگاههای اورجینال اکثرا 5 و یا 6 مرحله هستند و ارتقا را بر اساس نیاز مشتری به عهده خودش قرار می دهند .
استفاده از فیلتر کربن بلاک در هوزینگ 3 اصولی تر است یا استفاده از فیلتر ppیک میکرون و شما کدام را پیشنهاد می فرمایید
استفاده از کدوم یک از فیلترهای زیر رو توصیه میکنید (هر 3 رو هم قیمت گفتن)
آرتمیس
نیو لایف- تایوان نوشته ولی میگن ایرانیه
آکوا لایف
با تشکر
اکثر فیلتر های موجود در بازار که حتی روی آنها حک تایوان وجود دارد ، ساخت ایران هستند . به نظر شما شرکت آرتمیس که روی محصول خود مینویسد ( با افتخار ساخت ایران ) محصولش کیفیت بالاتری دارد یا شرکتی که به دروغ روی محصولش حک میکند MADE IN TAIWAN ؟؟؟
آرتمیس کیفیت بالاتری دارد .
مراحل فیلتر ها اگر 4 تا باشند ، معمولا باید اینگونه باشد
1-PP
2-GAC
3-CTO
4-UF و یا PP
در مرحله چهارم اولویت با UF است اما معمولا کمیاب هستند . اگر موجود نداشتید ، از PP استفاده کنید و اگر هم استفاده نکردید ، مشکلی ندارد .
در مورد فیلترهای اینفرارد یا همان اکسیژن ساز توضیح بفرمایید و در صورت استفاده هم زمان با فیلتر آلکالاین ترتیب نصب آن را هم توضیح فرمایید. با سپاس فراوان
این فیلترها از مواد ساطع کننده اشعه فروسرخ هستند . این امواج زنجیره طولانی مولکولهای آب را میشکند و آنها را به زنجیره های کوچکتر با قدرت نفوذ بیشتر تبدیل میکند . در حین این کار نیز مقداری اکسیژن اضافه درون آب ایجاد میشود و همچنین زنجیره های کوتاهتر ، قدرت نفوذ بیشتر به بافت ها و سوخت رسانی بهتری دارند که به همین سبب به آنها انرژی زا نیز گفته میشود . البته این تئوری هست و در عمل چقدر محقق میشود را نمیدانیم و امکان تحقیق در این موارد را نیز فعلا نداریم . بسیاری از فیلتر های قلیایی ، علاوه بر قلیایی کردن ، همین کارها را نیز انجام میدهند و با وجود فیلتر قلیایی نیازی به فیلتر اکسیژن ساز نیست . در صورت نصب همزمان ، فیلتر اکسیژن ساز در آخرین مرحله باشد .
در مورد فیلترهای uf که روی بعضی از دستگاه های بدون پمپ به جای ممبران نصب می شود توضیح بفرمایید و ابنکه تا چه مقدار قادر به پایین آوردن سختی آب می باشتد
فیلترهای UF در پایین اوردن سختی آب ناتوان هستند و هیچ کاری انجام نمیدهند . در عمل ، این فیلترها ممکن است میزان سختی را در حد 5٪ کاهش دهند . این فیلترها ذرات معلق گل و لای و جلبک و برخی از باکتری ها و ویروس ها را کنترل میکنند . آب با فشار معمولی از آنها عبور میکند و بنابراین نیاز به پمپ ندارند . این فیلترها باید در بازه های زمانی مشخص ، شستشو داده شوند وگرنه خراب خواهند شد . برای مناطقی که سختی آب بسیار پایین و مناسبی دارند ( TDS کمتر از 200) و آب هیچ مشکلی ندارد ، میتواند گزینه مناسبی برای استفاده بجای ممبران باشد .
خسته نباشید ممنون از سایت خیلی خوبتون
نی خواستم بدونم چطوری میشه دستگاه پنج مرحله ای بدون پمپ را با گذاشتن یه فیلتر ممبران و چهارراهی به دستگاه ro تبدیل کرد اگر امکان داره یه توضیح کوتاه در مورد نحوه انجام کار و اتصالات بفرمایید ممنون می شم در ضمن دستگاه مخزن هم داره
یک مطلب در سایت وجود دارد با عنوان تبدیل دستگاه ۳ مرحله ای به ۶ مرحله ، باید این مطلب را جستجو ومطالعه کنید . کار راحتی نیست و جزئیات زیادی دارد که بهتر است یک متخصص انجام دهد . شما به یک هوزینگ و فیلتر ممبران نیاز دارید . به پمپ هم نیاز دارید . پمپ به ترانس احتیاج دارد . شیر برقی و سنسورهای فشار پایین و بالا هم نیاز است . درکل کار سخت و تخصصی است .
لطفا بفرماييد دستگاه تصفيه اب
اكوا اسپرينگ ٩ مرحله اى جنس مرغوبى داره؟
واقعا نياز به ٩ فيلتر براى تصفيه اب هست؟
این دستگاه ساخت ایران است و دستگاهی معمولی محسوب میشود
فیلترهای زیاد ، بیشتر جنبه تبلیغاتی دارند و بهتر است از یک فیلتر با کیفیت استفاده کنید بجای تعداد بالای فیلترها . همچنین پارامترهای بسیار مهمی در انتخاب دستگاه وجود دارد که تعداد فیلترهای دستگاه ، اهمیت کمتری دارد .
من با اینکه فیلتر ۱ تا ۳ رو عوض کردم باز هم ذرات معلق ناشی از آب شیرین خروجی رو در چای ساز می بینم.کار باید کرد؟
رسوبات آب ، بیشتر ناشی از خرابی فیلتر ممبران است . آخرین بار زمان تعویض آن کی بوده است؟
لطفا وارد بخش فروش فیلترها شوید . در آنجا در مورد با هر فیلتر کامل توضیحاتی داده شده است .
بنده ی دستگاه شش مرحله ای واتر استار دارم
و حدود دوسال پیش بخاطر شایعاتی در خصوص مضر بورن استفاده ازآن گذاشتمش کنار
ولی اخیرا شنیدم که با اضافه کردن فیلتری بنام فیلتر قلیایی مشکل از دست رفتن املاح معدنی مفید در آب که دلیل عمده من برای استفاده نکردن از دستگاه تصفیه آب بود حل میشود
راهنمایی میفرمایید
پیشنهاد و نظر شما در این خصوص چیست؟
آ
املاح مضر زیادی در آبهای شهری وجود دارد و نیاز به تصفیه آب شهری وجود دارد . تصفیه آب امری مهم و ضروری است . با استفاده از فیلتر های مرغوب و استاندارد و استفاده از نظرات افراد حرفه ای ، میتوانید مشکل کم بودن املاح را برطرف کنید و از یک آب بسیار با کیفیت و عالی استفاده کنید . مطالب خیلی زیادی در سایت است که میتوانید مطالعه کنید .
اگر فیلتر کربنی مرحله دوم رو برعکس داخل هوزینگ بذاریم چه اتفاقی میوفته؟
ممکنه ممبران رو خراب مکنه؟
آب از درون فیلتر عبور نمیکند و فیلتر را دور میزند و سبب کاهش عمر ممبران و در نهایت خرابی فیلتر ممبران خواهد شد .
جامبو نمیتواند برای رفع رسوب و گچ اب کاملا موثر باشد .
نیاز به نصب خاصی ندارد ، وردی ساختمان نصب کنید تا اب از ۲ فیلتر عبور کند و سپس وارد ساختمان شود . فقط دقت کنید از یک مسیر میانبر هم در کنار جامبو استفاده کنید که اگر روزی خواستید فیلتر را تعویض کنید ، مسیر را قطع کنید و مسیر آب ساختمان هم قطع نشود .
ما مشتری شدیم
کارتان با کمترین نقص آفرین
مشتری شدیم مهندس عزیز
دستگاه های تصفیه آب اسمزمعکوس یا RO
این مطلب فقط معرفی 9 فیلتر رایج در دستگاه های تصفیه آب است و ترتیب فیلترها را بیان نمیکند و همچنین در دستگاه های مختلف از ترکیب های مختلفی از فیلترها استفاده می شود .
سختی آب ما زیاد نیست و در حدود 160 و املاح آن آزمایش کردم در حد آب معدنی ها بود فقط یکمی ذرات معلق داره و برخی اوقات رسوب ته کتری به زردی میزنه بنظرتون چه فیلتری بگیرم بهتره؟
خودم میخاستم فیلتر سرامیکی 1 مرحله ای ویا
فلترهای 3 مرحله نمدی و کربنی بگیرم؟
میشه راهنمایی کنید .
باسپاس
بهترین گزینه برای شما فیلترهای 3 مرحله و یا دستگاه های 5 مرحله UF می باشد . البته به شرط آنکه آلودگی میکروبی نداشته باشد و معمولا آبهای شهری آلودگی ندارند .
دستگاه من ٦ فيلتر هست ، بعد از باز كردن شير به اندازه تقريبا يك ليوان آب پر ميشه فشار آب كم ميشه ، علتش چيست؟؟؟
معمولا مشکل از مخزن است . موضوع با عنوان ( افت فشار آب و باد کردن مخزن ) را مطالعه کنید .
لطفا خودتان را اسیر این بازی ها نکنید . تعداد بالایی فیلتر هیچ تاثیری ندارد .
من اطلاعاتی از فیلترهای شما ندارم .
این حباب های ریز کلر نیستند و واکنش فیلترها با آب است و همیچ مشکلی ندارد . مطلب با عنوان ( شیری رنگ شدن آب ) را مطالعه کنید .
باید دقیقا مشخص شود که میزان ذرات معلق چقدر است و ایا محلول است یا نا محلول و همچنین حجم آب میوه و ...
معمولا از فیلتر سرامیکی یا UF و یا الیافی میتوان استفاده کرد .
زمین کشاورزی بنده در نزدیکی کوه گچ قرار دارد
به همین دلیل آبی ک از چاه استخراج میکنیم دارای مقدار زیادی املاح گچ و آهک است
چطو میتوانید کمکم کنید
با تشکر از لطف شما
شما نیاز به دستگاه صنعتی دارید . باتوجه به حجم مصرف روزانه ، دستگاه طراحی میشه و نصب و راه اندازی . دستگاه با حجم تولید ۵ هزار لیتر در شبانه روز ، قیمتی حدود ۶۰ میلیون تومان دارد . البته ابتدا باید اب را به آزمایش ببرید و آنالیز کاملی انجام شود و با توجه به آن ، سیستم مناسب طراحی شود و ممکن است از روشهای دیگری که هزینه کمتری دارند نیز ، بتوان استفاده کرد .
بله ، درخدمتیم
خسته نباشید
من دستگاه تصفیه آب ۶ مرحله ای دارم
میخواستم بدونم اگر بخوام ۴ فیلتر : uv ، قلیایی ، سرامیکی و uf امکانش هست که به دستگاه اینا اضافه بشه؟
اگر میشه اضافه کرد وسایل یا تجهیزات جانبیه دیگه برای دستگاه نیاز هست یا نه؟
ممنون
بله قابل اضافه شدن است . نیاز به تجهیزات خاصی ندارید و فقط متناسب با فیلترها نیاز به اتصالات ورودی و خروجی دارید . البته قبل از خرید کمی نحقیق کنید زیرا به بسیاری از این فیلترها نیازی نیست .
آب قلیایی برای بدن مفید است اما در رنج استاندارد . PH آب مناسب برای آشامیدن ، 6.5 تا 9 می باشد .
فقط فیلتر سرامیکی قابل شستشو است و بقیه فیلترها یکبار مصرف هستند .
میزان اضافه شدن کلسیم به آب کم و ناچیز است و در حدی نیست که باعث ایجاد رسوب شود .
با تشکر
وارد صفحه مربوط به گیج فشار شوید و آنجا نمونه مورد نظر را سفارش دهید .
فیلتر های UF مشابه با همین سیستم هستند . در سایت جستجو کنید و اطلاعات کامل آنرا مطالعه کنید .
برای ورودی خونه مس خواستم دوهوزینگ پیش تصفیه بگیرم.
ازآنجایی که درمنطقه مااملاح داره وهمچنین کلرراازآب حذف کنم ،ازفیلترکربن وممبران استفاده کنم.
سؤال:آیامیشه هوزینگ روخریداری کنم وقیلترهایش رابه دلخواه(کربن وممبران)
انجام بدم؟
یااینکه هوزینگ براساس حجم فیلترمتفاوت می باشد؟
هر فیلتری شرایط خاص خودش را دارد . ممبران هم هوزینگش متفاوت است و هم اینکه شرایط کاری خاصی دارد و نمیتوانید همینجوری آنرا در مسیر آب قرار دهید . کلا استفاده از ممبران به این شکل منتفی است .
امکانش هست جهت حفاظت از فیلتر ممبران، بعد از فیلتر مرحله ۳ از فیلتر UF استفاده کنیم؟ واینکه در صورتی که از فیلتر پست کربن استفاده نکنیم مشکلی پیش می اید؟
بله میتوانید از UF استفاده کنید اما واقعا نیازی به اینکار نیست . چون قیمت فیلتر UF تقریبا نصف ممبران است و اینکار شاید 20 درصد عمر ممبران را افزایش دهد بنابراین به صرفه نیست و همچنین ممکن است سبب افت فشار به ورودی ممبران شود که در نهایت بازدهی ممبران را کم میکند . بهتر است از فیلترهای محافظ ممبران که برای این منظور طراحی شده است ، استفاده کنید .
فیلتر پست کربن از مراحل ضروری دستگاه تصفیه آب است و بهتر است که حتما در مراحل دستگاه تصفیه آب در نظر گرفته شود .
به دلیل تورم و افزایش قیمت ها تصمیم دارم چندین ممبران و فیلتر های پیش تصفیه و پست کربن و مینرال رو تهیه کنم.آیا فیلتر ها تاریخ مصرف دارند؟اگر دارند چند سال هست؟باید در چه شرایطی فیلتر ها رو نگهداری کنیم که بیشترین ماندگاری را خارج از دستگاه داشته باشه.ممنون از راهنماییتون.
فیلترها معمولا تا چندین سال قابلیت نگهداری دارند و فقط دقت شود در بسته بندی اولیه باشند و بدور از نور خورشید
برای اطلاعات بیشتر مطلب با عنوان ( تاریخ انقضاء فیلترهای تصفیه آب خانگی و صنعتی چه زمانی است؟) را مطالعه کنید
5 میکرون کافی است و کاملا مناسب . در صورتی که از منطقه شما گل و لای کمی دارد و فیلتر اول دیر تیره میشود ، میتوانید یک میکرون استفاده کنید .
کیفیت فیلتر اول از دقت آن مهمتر است ، یک 5 میکرون واقعی و مرغوب بهتر است از 1 میکرون تقلبی
خواستم بدونم فیلتر شماره ۱-۲-۳ مارک پرومکس برای دستگاه تصفیه ۶ مرحله پیوریکام مناسب هستش؟؟؟
ایا فیلتر شماره ۱-۲-۳پرومکس برای دستگاه تصفیه شش مرحله پیوریکام مناسب ستش یا خیر؟
بله مناسب است .
ممکن است لطفا بفر مایید :
1 - ترتیب فیلتر ها چگونه و چند تا باشد مناسب است؟
2- آیا اجزا لازم مانند اتصالات و جعبه مناسبی که بتوانم فیلتر ها را در آنها قرار دهم را دارید؟ (احتمالا با 4 یا 5 فیلتر)
3- در صورت دارا بودن این اجزاء آیا می توانید برای تهران ارسال بفرمایید؟
با تشکر از ارتباط های فوق العاده خوب و راهنمایی های بی نظیر تان.
اگر هدفتان حذف املاح و رسوب آب است ، باید حتما فیلتر ممبران هم استفاده کنید . شما باید فیلتر الیافی ، فیلتر کربن فعال ، فیلتر کربن بلاک یا الیافی و ممبران استفاده کنید . در صورت تشخیص نیز میتوانید از فیلتر پست کربن و مینرال هم استفاده کنید . چون فیلتر ممبران در سیستم وجود دارد ، نیازمند پمپ و ، آداپتور و سنسور هم هستید .
لوازم و اتصالات داریم اما جعبه خیر
ارسال به تمام نقاط ایران از طریق پست پیشتاز
ضمن سپاس فراوان از پاسخ خوب شما به سوال قبل، از آنجایی که هدف فقط کاهش و یا حذف املاح و رسوب آب (منطقه سوهانک تهران) است، ممکن است لطفا بفرمایید بطور متوسط با استفاده از فیلتر های اینلاین یا خطی و حتی با توجه به پیشنهاد خوب شما در اضافه کردن فیلتر پست کربن و مینرال، ولی بدون استفاده از فیلتر ممبران، چند درصد رسوب ها حذف می شود؟
البته معیار و ارزیابی میزان رسوب، تنها چشمی و بواسطه رسوب جمع شده در چای ساز برقی است که تقریبا هر یک ماه لازم به شستشو دارد. با تشکر
بدون ممبران تاثیر خیلی کم است ، شاید در حد 5 درصد
۱۰۰۰ تا فیلتر هم قرار دهید ، باز هم همینطور است و به اندازه یک فیلتر ممبران کار نمیکند .
نمیدونم از کی باید بپرسم سوالامو،اینجا مطرحش میکنم امیدوارم بتونم از کمک و راهنماییتون استفاده کنم
من میخوام ذرات معلق آب رو قبل و بعد از فیلتر و تصفیه کردن اندازه گیری کنم
چطور باید این کارو انجام بدم
آب شیر که ذرات معلق نداره و به آب چاه و رودخونه هم دسترسی ندارم
واسه همین خودم باید یه ابی با استفاده از خاک یا ماسه درست کنم که ذرات معلقشو قبل و بعد از تصفیه اندازه بگیرم
الان مثلا تو 50 سی سی آب چه مقدار خاک یا ماسه بریزم که بعد از تصفیه هم به همون اب تمیزی که اول داشتم برسم؟
صافی هایی با اندازه روزنه مشخص معمولا در بازار یافت میشود . آزمایش شما نیاز به اطلاعات کامل و بسیار زیادبیشتری دارد و یک آزمایش ساده نیست .
خروجی فیلتر سوم که وارد قطعه بعدی میشود را جدا کنید و به شیر برداشت متصل کنید . اگر قطعه شیر برقی و پمپ نیز در مسیر است ، آنها را موقتا حذف کنید .
بله ، درخدمت هستیم
لطفا تماس بگیرید .
این دستگاه اصل نیست .
فیلتر های برند فلاکستک را خریداری کنید که کیفیت بسیار مناسبی دارد که
لطفاً بفرمایید که اگر فقط از سه فیلتر اول به تنهایی ودر حالت غیر اسمزی استفاده شود چقدر در کاهش سختی آب شهری موثر است
بسیار بسیار کم ، در حد شاید 5 درصد
دو سوال داشتم تشکر میکنم اگر به این دو سوال پاسخ دهید:
1) در آب شهری املاح مفید و مضر وجود دارد آیا میتوان گفت که املاح بطریهای آب آشامیدنی با املاح مفید آب شهری تفاوت دارند؟
2)آیا از خروجی فیلترسوم دستگاه 6 فیلتره میتوان برداشت آب انجام داد و سه فیلتر4 و 5 و 6 را غیرفعال و مخزن آب و موتور را نیز غیر فعال کرد؟
سپاسگزارم
1- در آب بطری ها ، املاح مضر کمتر است . املاح مفید را هر دو نوع آب دارند . البته این بصورت کلی است و هر بطری و هر شهری باید جداگانه آب را آنالیز کرد .
2 - بله به راحتی میتوانید اینکار را انجام دهید .
جناب صادقی
تشکراز پاسخگویی جنابعالی
بله فیلتر پست کربن را بهتر است قبل از ورود به مینرال ، شستشو دهید تا کربن وارد آن نشود . اگر وارد شود مینرال را خراب نمیکند اما ممکن است ذرات سیاهی وارد مخزن شوند و همچنین تا چند هفته ذرات سیاه را در آب ببینید .